top of page

TORTA SALATA CON RICOTTA E SPINACI

PAI MED RICOTTA OG SPINAT

Tid

Porsjoner

1,5 timer

6

TORTA SALATA CON RICOTTA E SPINACI

PAI MED RICOTTA OG SPINAT

Ingredienser

1 pk ferdig frossen butterdeig

6 egg

1 pk frosset spinat (som må tines og siles før bruk)

1 pk ricotta ost (250 gr)

100 g revet parmesan

1/2 teskje revet muskatnøtt

Litt salt og pepper

Slik gjør du

La butterdeigsplatene tine i romtemperatur. Det tar cirka 30 minutter. Kle en paiform med butterdeigen, slik at den dekker formen på bunnen og opp langs sidene.

Prikk paibunnen med gaffel (så den ikke ”puffer seg opp” under steking).


Pisk 6 egg, med litt salt, pepper og muskatnøtt. Ha i ricotta, spinat og parmesan. Bland alle ingrediensene godt sammen og fyll formen.


Stek paien på over- og undervarme, 200 grader i cirka 35-40 minutter (eller til eggeblandingen har stivnet og butterdeigen ser sprø ut).

Forrige
TORTA SALATA CON RICOTTA E SPINACI

PAI MED RICOTTA OG SPINAT

<Tilbake

bottom of page