top of page

PINSA CON CARNE, GORGONZOLA E OLIO AL TARTUFO

PINSA MED KJØTTDEIG, GORGONZOLA OG TRØFFELOLJE

Tid

Porsjoner

PINSA er typisk fra Roma. Det tar utrolig mange timer å lage den fra bunnen, men det er verdt det. Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana 


Ferdig pinsabunn kan selvfølgelig brukes til denne oppskriften. Da er maten klar på kun 25 minutter, veldig praktisk.

Denne pinsaen er virkelig en smaksbombe! Jeg elsker å improvisere på kjøkkenet, gjerne bruke opp det jeg har i kjøleskapet. Plutselig kommer nye og overraskende gode smakskombinasjoner frem, slik som denne.

PINSA CON CARNE, GORGONZOLA E OLIO AL TARTUFO

PINSA MED KJØTTDEIG, GORGONZOLA OG TRØFFELOLJE

Ingredienser

Pinsabunner

Crême Fraîche

Tørket timian

Kjøttdeig

Olivenolje

Hvitløk

Salt og pepper

Gorgonzola

Parmesan

Trøffelolje

Frisk bladpersille

Slik gjør du

Jeg blandet litt tørket timian med crème fraîche og smurte på pinsabunnen. På toppen hadde jeg biter av gorgonzola ost (blåmuggost passer også bra), revet parmesan og krydret kjøttdeig (stekt med olivenolje, hvitløk, salt og pepper). Jeg toppet alt med trøffelolje og stekte til osten var smeltet og skorpen var gylden og sprø. En siste finish med hakket bladpersille og BUON APPETITO

Forrige
PINSA CON CARNE, GORGONZOLA E OLIO AL TARTUFO

PINSA MED KJØTTDEIG, GORGONZOLA OG TRØFFELOLJE

PINSA er typisk fra Roma. Det tar utrolig mange timer å lage den fra bunnen, men det er verdt det. Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana 


Ferdig pinsabunn kan selvfølgelig brukes til denne oppskriften. Da er maten klar på kun 25 minutter, veldig praktisk.

Denne pinsaen er virkelig en smaksbombe! Jeg elsker å improvisere på kjøkkenet, gjerne bruke opp det jeg har i kjøleskapet. Plutselig kommer nye og overraskende gode smakskombinasjoner frem, slik som denne.

<Tilbake

bottom of page