PINSA CON CARNE, GORGONZOLA E OLIO AL TARTUFO
PINSA MED KJØTTDEIG, GORGONZOLA OG TRØFFELOLJE
Tid
Porsjoner
PINSA er typisk fra Roma. Det tar utrolig mange timer å lage den fra bunnen, men det er verdt det. Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana
Ferdig pinsabunn kan selvfølgelig brukes til denne oppskriften. Da er maten klar på kun 25 minutter, veldig praktisk.
Denne pinsaen er virkelig en smaksbombe! Jeg elsker å improvisere på kjøkkenet, gjerne bruke opp det jeg har i kjøleskapet. Plutselig kommer nye og overraskende gode smakskombinasjoner frem, slik som denne.
Ingredienser
Pinsabunner
Crême Fraîche
Tørket timian
Kjøttdeig
Olivenolje
Hvitløk
Salt og pepper
Gorgonzola
Parmesan
Trøffelolje
Frisk bladpersille
Slik gjør du
Jeg blandet litt tørket timian med crème fraîche og smurte på pinsabunnen. På toppen hadde jeg biter av gorgonzola ost (blåmuggost passer også bra), revet parmesan og krydret kjøttdeig (stekt med olivenolje, hvitløk, salt og pepper). Jeg toppet alt med trøffelolje og stekte til osten var smeltet og skorpen var gylden og sprø. En siste finish med hakket bladpersille og BUON APPETITO
PINSA er typisk fra Roma. Det tar utrolig mange timer å lage den fra bunnen, men det er verdt det. Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana
Ferdig pinsabunn kan selvfølgelig brukes til denne oppskriften. Da er maten klar på kun 25 minutter, veldig praktisk.
Denne pinsaen er virkelig en smaksbombe! Jeg elsker å improvisere på kjøkkenet, gjerne bruke opp det jeg har i kjøleskapet. Plutselig kommer nye og overraskende gode smakskombinasjoner frem, slik som denne.
<Tilbake