top of page

PINSA CON ‘NDUJA E PEPERONCINI PADRON GRIGLIATI

PINSA MED ‘NDUJA OG GRILLET PADRONPAPRIKA

Tid

Porsjoner

Liker du spicy mat? Da vil du digge den nye PINSA jeg har skapt med ‘nduja og padronpaprika.

‘NDUJA er en smørbar chili salami fra regionen Calabria i Italia. Den har blitt stadig mer populær og enkel å få tak i Norge.

Kjøper du ferdig pinsa, er denne middagen klar på 20 minutter.

Ønsker du å lage pinsa fra bunnen? Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana

PINSA CON ‘NDUJA E PEPERONCINI PADRON GRIGLIATI

PINSA MED ‘NDUJA OG GRILLET PADRONPAPRIKA

Ingredienser

Pinsabunner

Pizzasaus

Revet mozzarella

Padronpaprika

‘Nduja

Slik gjør du

Mens du steker pinsa med din favoritt pizzasaus og revet mozzarella, grill padronpaprika (enten på grill ute eller på en grillpanne inne). Når mozzarellaen har smeltet, og pinsaen har fått en gylden og sprø skorpe, ha på litt ‘nduja og grillet padronpaprika. Stek 1 minutt til, og BUON APPETITO!

Forrige
PINSA CON ‘NDUJA E PEPERONCINI PADRON GRIGLIATI

PINSA MED ‘NDUJA OG GRILLET PADRONPAPRIKA

Liker du spicy mat? Da vil du digge den nye PINSA jeg har skapt med ‘nduja og padronpaprika.

‘NDUJA er en smørbar chili salami fra regionen Calabria i Italia. Den har blitt stadig mer populær og enkel å få tak i Norge.

Kjøper du ferdig pinsa, er denne middagen klar på 20 minutter.

Ønsker du å lage pinsa fra bunnen? Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana

<Tilbake

bottom of page