PINSA CON ‘NDUJA E PEPERONCINI PADRON GRIGLIATI
PINSA MED ‘NDUJA OG GRILLET PADRONPAPRIKA
Tid
Porsjoner
Liker du spicy mat? Da vil du digge den nye PINSA jeg har skapt med ‘nduja og padronpaprika.
‘NDUJA er en smørbar chili salami fra regionen Calabria i Italia. Den har blitt stadig mer populær og enkel å få tak i Norge.
Kjøper du ferdig pinsa, er denne middagen klar på 20 minutter.
Ønsker du å lage pinsa fra bunnen? Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana
Ingredienser
Pinsabunner
Pizzasaus
Revet mozzarella
Padronpaprika
‘Nduja
Slik gjør du
Mens du steker pinsa med din favoritt pizzasaus og revet mozzarella, grill padronpaprika (enten på grill ute eller på en grillpanne inne). Når mozzarellaen har smeltet, og pinsaen har fått en gylden og sprø skorpe, ha på litt ‘nduja og grillet padronpaprika. Stek 1 minutt til, og BUON APPETITO!
Liker du spicy mat? Da vil du digge den nye PINSA jeg har skapt med ‘nduja og padronpaprika.
‘NDUJA er en smørbar chili salami fra regionen Calabria i Italia. Den har blitt stadig mer populær og enkel å få tak i Norge.
Kjøper du ferdig pinsa, er denne middagen klar på 20 minutter.
Ønsker du å lage pinsa fra bunnen? Her finner dere min oppskrift på pinsa: https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pinsa-romana
<Tilbake