top of page

PASTELLA ALLA BIRRA

ITALIENSK ØLRØRE

Tid

Porsjoner

30 minutter

4

Italiensk ølrøre brukes særlig til fritering av grønnsaker og sjømat.


Man kan lage sprøe og deilige snacks, som er perfekte til aperitivo eller til forrett.


Denne oppskriften holder til å fritere grønnsaker, sjømat og hva du måtte foretrekke til ca. 4 personer.

PASTELLA ALLA BIRRA

ITALIENSK ØLRØRE

Ingredienser

33 cl kald BIRRA (pils)

200 g siktet hvetemel

2 klyper salt

Slik gjør du

I en skål, hell den kalde ølen og bland forsiktig inn melet litt og litt. Pass på at det ikke blir klumper. Ha i salt og rør godt.


Pastella di birra burde lages rett før den skal brukes.


TIPS TIL BRUK


Dypp biter av grønnsaker eller sjømat i ølrøren og friter dem i solsikkeolje til de ser gyldne og sprøe ut. La de tørke på kjøkkenpapir 1-2 minutter. Smak til med nykvernet salt og server straks.

Forrige
PASTELLA ALLA BIRRA

ITALIENSK ØLRØRE

Italiensk ølrøre brukes særlig til fritering av grønnsaker og sjømat.


Man kan lage sprøe og deilige snacks, som er perfekte til aperitivo eller til forrett.


Denne oppskriften holder til å fritere grønnsaker, sjømat og hva du måtte foretrekke til ca. 4 personer.

<Tilbake

bottom of page