PANINO CAPRESE CON LA STRACCIATELLA
SANDWICH MED STRACCIATELLA
Tid
Porsjoner
Har du smakt på STRACCIATELLA? En deilig, kremete spesialitet, laget av mozzarella og fløte. Stracciatella er kjernen til BURRATA.
Jeg har laget den beste PANINO med stracciatella, ovnsbakte cherrytomater og hjemmelaget basilikumpesto.
Ifølge mannen min, kanskje den aller beste sandwhichen han har spist noensinne. Helt enig, helt nydelig. Anbefales.
.jpeg)
Ingredienser
Rustikk baguette eller ciabatta
Hjemmelaget stracciatella. Klikk på linken - https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/stracciatella-di-bufala
Hjemmelaget basilikumpesto. Klikk på linken - https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pesto-alla-genovese--basilikumpesto
Ovnsbakte cherrytomater. Klikk på linken - https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pomodorini-al-forno--ovnstekte-cherrytomater
Slik gjør du
Jeg brukte rustikk baguette. Jeg hadde litt av den deilige oljen fra steking av cherrytomatene på brødet, og ristet det lett i en varm stekepanne. Så smurte jeg hjemmelaget basilikumpesto og stracchatella på brødet. Til slutt hadde jeg noen smakfulle cherrytomater på og lukket den deilige
paninoen. Fantastisk godt.
.jpeg)
Har du smakt på STRACCIATELLA? En deilig, kremete spesialitet, laget av mozzarella og fløte. Stracciatella er kjernen til BURRATA.
Jeg har laget den beste PANINO med stracciatella, ovnsbakte cherrytomater og hjemmelaget basilikumpesto.
Ifølge mannen min, kanskje den aller beste sandwhichen han har spist noensinne. Helt enig, helt nydelig. Anbefales.
<Tilbake