top of page

PANINO CAPRESE CON LA STRACCIATELLA

SANDWICH MED STRACCIATELLA

Tid

Porsjoner

Har du smakt på STRACCIATELLA? En deilig, kremete spesialitet, laget av mozzarella og fløte. Stracciatella er kjernen til BURRATA.


Jeg har laget den beste PANINO med stracciatella, ovnsbakte cherrytomater og hjemmelaget basilikumpesto.


Ifølge mannen min, kanskje den aller beste sandwhichen han har spist noensinne. Helt enig, helt nydelig. Anbefales.

PANINO CAPRESE CON LA STRACCIATELLA

SANDWICH MED STRACCIATELLA

Ingredienser

Rustikk baguette eller ciabatta

Stracciatella

Hjemmelaget basilikumpesto. Klikk på linken - https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pesto-alla-genovese--basilikumpesto

Ovnsbakte cherrytomater. Klikk på linken - https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pomodorini-al-forno--ovnstekte-cherrytomater

Slik gjør du

Jeg brukte rustikk baguette. Jeg hadde litt av den deilige oljen fra steking av cherrytomatene på brødet, og ristet det lett i en varm stekepanne. Så smurte jeg hjemmelaget basilikumpesto og stracchatella på brødet. Til slutt hadde jeg noen smakfulle cherrytomater på og lukket den deilige

paninoen. Fantastisk godt.

Forrige
PANINO CAPRESE CON LA STRACCIATELLA

SANDWICH MED STRACCIATELLA

Har du smakt på STRACCIATELLA? En deilig, kremete spesialitet, laget av mozzarella og fløte. Stracciatella er kjernen til BURRATA.


Jeg har laget den beste PANINO med stracciatella, ovnsbakte cherrytomater og hjemmelaget basilikumpesto.


Ifølge mannen min, kanskje den aller beste sandwhichen han har spist noensinne. Helt enig, helt nydelig. Anbefales.

<Tilbake

bottom of page