LINGUINE ALLA CAPRESE
Tid
Porsjoner
Ca. 2,5 timer
4
Jeg ville lage en pastarett inspirert av capresesalaten, med de fargene og de smakene. Slik ble denne deilige linguineretten til, med kremete burrata, ekstra gode ovnsbakte cherrytomater og smakeful parmigiano dei poveri (sprøstekte brødsmuler).
Ingredienser
400 g linguine
2 burrata
1 plante basilikum, ca. 50 fine og friske blader1 porsjon OVNSSTEKTE CHERRYTOMATER - Se lenken for oppskrift
https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pomodorini-al-forno--ovnstekte-cherrytomater
1 porsjon PARMIGIANO DEI POVERI - Se lenken for oppskrift
https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/parmigiano-dei-poveri--fattigmans-parmesan
Slik gjør du
Start med å gjøre klare cherrytomatene og stek dem i ovnen.
Imens, gjør klar parmigiano dei poveri.
Ta burrata ut av kjøleskapet en time før servering.
Når cherrytomatene snart er klare (eller når det er ca. 25 minutter til retten skal spises), kok vannet til pastaen.
Når pastaen er kokt, sil av vannet og bland linguinene med cherrytomatene og oljen/sausen fra stekingen av dem. Tilsett halvparten av parmigiano dei poveri og bland inn ca. 40 blader frisk basilikum. Lag 4 porsjoner og ha halv burrata på hver tallerken. Så strø på litt mer parmigiano dei poveri og basilikumblader før servering.
Jeg ville lage en pastarett inspirert av capresesalaten, med de fargene og de smakene. Slik ble denne deilige linguineretten til, med kremete burrata, ekstra gode ovnsbakte cherrytomater og smakeful parmigiano dei poveri (sprøstekte brødsmuler).
<Tilbake