top of page

LINGUINE ALLA CAPRESE

Tid

Porsjoner

Ca. 2,5 timer

4

Jeg ville lage en pastarett inspirert av capresesalaten, med de fargene og de smakene. Slik ble denne deilige linguineretten til, med kremete burrata, ekstra gode ovnsbakte cherrytomater og smakeful parmigiano dei poveri (sprøstekte brødsmuler).

LINGUINE ALLA CAPRESE

Ingredienser

400 g linguine

2 burrata

1 plante basilikum, ca. 50 fine og friske blader1 porsjon OVNSSTEKTE CHERRYTOMATER - Se lenken for oppskrift

https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/pomodorini-al-forno--ovnstekte-cherrytomater

1 porsjon PARMIGIANO DEI POVERI - Se lenken for oppskrift

https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/parmigiano-dei-poveri--fattigmans-parmesan

Slik gjør du

Start med å gjøre klare cherrytomatene og stek dem i ovnen.


Imens, gjør klar parmigiano dei poveri.


Ta burrata ut av kjøleskapet en time før servering.


Når cherrytomatene snart er klare (eller når det er ca. 25 minutter til retten skal spises), kok vannet til pastaen.


Når pastaen er kokt, sil av vannet og bland linguinene med cherrytomatene og oljen/sausen fra stekingen av dem. Tilsett halvparten av parmigiano dei poveri og bland inn ca. 40 blader frisk basilikum. Lag 4 porsjoner og ha halv burrata på hver tallerken. Så strø på litt mer parmigiano dei poveri og basilikumblader før servering.

Forrige
LINGUINE ALLA CAPRESE

Jeg ville lage en pastarett inspirert av capresesalaten, med de fargene og de smakene. Slik ble denne deilige linguineretten til, med kremete burrata, ekstra gode ovnsbakte cherrytomater og smakeful parmigiano dei poveri (sprøstekte brødsmuler).

<Tilbake

bottom of page