top of page

BRUSCHETTA CON BURRATA, ‘NDUJA E PEPERONI

BRUSCHETTA MED BURRATA, ‘NDUJA OG PAPRIKA

Tid

Porsjoner

35 minutter

4

En deilig snack for alle som liker sterk mat. Perfekt til aperitivo og antipasto (forrett). Sprø, chili og kremete på en gang.

BRUSCHETTA CON BURRATA, ‘NDUJA E PEPERONI

BRUSCHETTA MED BURRATA, ‘NDUJA OG PAPRIKA

Ingredienser

ca 300 g små paprika, gjerne gule og røde

100 g ‘nduja

ca 400 g burrata

4 skiver fint landbrød

1 ss olivenolje

2 klyper salt

Slik gjør du

Rens paprikaene og del dem i to. Dryss litt olivenolje og salt på. Stek i ovnen i ca. 15 minutter på 180 grader. De kan eventuelt grilles, enda deiligere!


Fordel ‘nduja i alla paprikabitene. Stek 3 minutter til.


Del 4 skiver landbrød i to. Rist eller grill de 8 brødbitene.


Smør på burrata (spar litt til toppingen). Ha på paprikabitene fylt med ‘nduja. Fordel det som er igjen av burrata på de 8 gode bruschettaene. Nytes nystekt/varm eller romtemperert.

Forrige
BRUSCHETTA CON BURRATA, ‘NDUJA E PEPERONI

BRUSCHETTA MED BURRATA, ‘NDUJA OG PAPRIKA

En deilig snack for alle som liker sterk mat. Perfekt til aperitivo og antipasto (forrett). Sprø, chili og kremete på en gang.

<Tilbake

bottom of page