BRUSCHETTA CON BURRATA, ‘NDUJA E PEPERONI
BRUSCHETTA MED BURRATA, ‘NDUJA OG PAPRIKA
Tid
Porsjoner
35 minutter
4
En deilig snack for alle som liker sterk mat. Perfekt til aperitivo og antipasto (forrett). Sprø, chili og kremete på en gang.
Ingredienser
ca 300 g små paprika, gjerne gule og røde
100 g ‘nduja
ca 400 g burrata
4 skiver fint landbrød
1 ss olivenolje
2 klyper salt
Slik gjør du
Rens paprikaene og del dem i to. Dryss litt olivenolje og salt på. Stek i ovnen i ca. 15 minutter på 180 grader. De kan eventuelt grilles, enda deiligere!
Fordel ‘nduja i alla paprikabitene. Stek 3 minutter til.
Del 4 skiver landbrød i to. Rist eller grill de 8 brødbitene.
Smør på burrata (spar litt til toppingen). Ha på paprikabitene fylt med ‘nduja. Fordel det som er igjen av burrata på de 8 gode bruschettaene. Nytes nystekt/varm eller romtemperert.
En deilig snack for alle som liker sterk mat. Perfekt til aperitivo og antipasto (forrett). Sprø, chili og kremete på en gang.
<Tilbake